Er din bil gået i stykker og er du på udkig efter et værksted, som man kan benytte. Det er utroligt vigtigt at vælge et værksted, der er autoriseret og som ved hvordan man reparere på en bil, uden at man skal betale en bondegård. Det er også vigtigt, at værkstedet har fået gode anmeldelser fra andre kunder. Man kan derfor i denne artikel læse, hvad man skal kigge efter når man skal finde et værksted nær Frederikssund.

Vælg et værksted med onlineanmeldelser

Det er vigtigt at man vælger et værksted, der har gode anmeldelser og er bedømt af andre kunder. Det giver oftest et godt billede af, hvordan værksted er og hvordan servicen er. Hvis man ikke kan finde onlineanmeldelser, er det oftest et dårligt tegn. De fleste autoværksteder med tilfredse kunder vil gerne vise deres anmeldelser frem. Kig derfor efter et autoværksted med gode onlineanmeldelser.

 

Værkstedet og overholdelse af reparationsaftale

Der kan oftest opstå uenighed mellem kunder og værksteder, hvorvidt hvor meget bilen skal repareres til prisen. Derfor er det en god ide at overholde FDM’s aftale. Her er der nogle grundregler og linjer, som de anbefaler værksteder følger. Disse linjer indeholder blandt andet et krav om at et værksted skal kontakte dig, hvis der er risiko for at reparationen bliver dyrere end forventet.

 

Vær sikker på, at der er en lang garanti på arbejdet

Husk altid at vælge et værksted der har garanti, der går ud over købeloven. Ifølge købeloven står der, at man skal have penge tilbage for sit køb, hvis noget går i stykker inden for 2 år. Der kan være mange forskellige ting, der kan gå galt, når man vælger at reparere sin bil, fordi der er så mange komplicerede dele og processer, når der gælder biler og reparationer. Derfor kan det være en gode idé at vælge et værksted, der har en garanti på minimum tre år. Derfor vælg et værksted i Frederikssund.