Er du ejer af en elbil? Hvis ja, er der ingen tvivl om, at du har tænkt over den bedste måde at holde din bil opladet og klar til den næste tur. Selv om ladestationer i byen bestemt er praktiske, er det af mange grunde en smartere beslutning at installere din egen lader til elbil i hjemmet. Lad os tage et kig på fem fordele ved at installere din egen oplader. 

1. Når du har en oplader til elbiler i hjemmet, behøver du ikke at bekymre dig om at tage ud af byen eller køre rundt og lede efter en ladestation. Du kan oplade din bil lige uden for din dør! Det betyder, at du ikke behøver at spilde tid på at lede efter en ledig station, når det er tid til at tage af sted igen. 

2. Omkostningsbesparelser – De fleste offentlige ladestationer opkræver gebyr pr. brugstime, hvilket hurtigt kan løbe op, hvis du bruger dem ofte. Opladere i hjemmet er meget mere overkommelige i det lange løb, fordi de kun kræver et indledende installationsgebyr og minimale vedligeholdelsesomkostninger over tid. For ikke at nævne, at de normalt også tilbyder hurtigere opladningstider end offentlige stationer! 
  
3. Sikkerhed – Offentlige ladestationer er mere sårbare over for tyveri og hærværk end hjemmeopladere, fordi de er tilgængelige for alle, der går forbi. En hjemmeoplader er meget sikrere, da den kun er tilgængelig for dem, der bor i hjemmet eller dets umiddelbare omgivelser. Og at have et sikkert sted at oplade bilen betyder mindre stress og bekymringer, når man er på farten! 
  
4. Alsidighed – Mange offentlige ladestationer accepterer kun visse typer køretøjer eller visse betalingsmetoder, men med en hjemmeoplader kan du bruge den type køretøj, du har, og den betalingsmetode, der fungerer bedst for dig! Det giver dig en meget tiltrængt fleksibilitet, når det er tid til at genoplade dit batteri efter en lang køretur eller en længere periode uden aktivitet. 
  
5. Ro i sindet – Viden om, at du har adgang til pålidelig strøm, uanset hvor og hvornår du har brug for det, giver dig en ro i sindet, som du ikke kan få med nogen anden energikilde derude! Med en elektrisk biloplader installeret i hjemmet kan du være sikker på, at hvis der skulle ske noget undervejs (f.eks. hvis du løber tør for brændstof), kan du hurtigt komme i gang igen uden at skulle bekymre dig om at finde en opladningsstation i nærheden først! 

Det sparer ikke kun penge i det lange løb, men giver også ro i sindet at vide, at pålidelig strøm altid vil være tilgængelig, hvis der skulle ske noget uventet undervejs! Så hvorfor ikke drage fordel af disse fem fordele i dag? Kom i gang med at installere din egen personlige oplader til elbiler i hjemmet nu og oplev alle fordelene på egen hånd!