Når du har en elbil, er det desværre stadig ikke lige så nemt og hurtigt at tanke som det er, hvis du er benzin- eller dieselbilejer. Det kræver en del mere planlægning i hverdagen, når man lige pludselig skal finde ud af, hvor og hvornår man skal tanke. Det kan du dog næsten undgå ved at få en hjemmelader til din elbil. Der er dog mange fordele ved at have en hjemmelader på adressen.

Bedre end stikkontakten

Når du har en hjemmelader til din elbil, får du sikker, stabil og pålidelig opladning på din bopæl. Du kan også regne med at du får opladet din bil op til 60 % hurtigere sammenlignet med en almindelig stikkontakt. Derudover skal det også lige nævnes, at en oplader, der er tilsluttet en almindelige stikdåse med en konverter, er en ”nødlader”. De fleste elbiler leveres med en sådan lader, men det bør altså kun bruges i nødstilfælde.

Hurtigere opladning

Når du har din egen ladeboks derhjemme, kan du være sikker på, at bilen bliver opladet en del hurtigere end på en ladestation. En ladeboks kan nemlig oplade elbilen med højere opladningseffekt og opnå maksimal styrke.

Stabil opladning

En ladeboks er udviklet til at oplade elektriske køretøjer, og den sørger altså for at din elbil bliver opladet på en tryg og sikker på. Den har bl.a. et indbygget aktivt sikkerhedssystem, som først aktiverer for strømmen, når alle kontakter er tilsluttet.

Nemmere opladning

Når du har en oplader derhjemme, skal du ikke ud at finde en ledig oplader, hver gang bilen skal lades – og du skal ikke bruge tid på at vente, indtil bilen er opladet. Du kan bare sætte bilen til hjemme i indkørslen eller garagen, og så kan bilen lade hen over natten. De fleste ladere slukker automatisk, når bilen er opladet, så du skal heller ikke være bange for overforbrug.

Er du interesseret i en hjemmelader? Strøh tilbyder komplette løsninger, hvor du både får levering og installering til en god pris. Få din egen hjemmelader til elbilen.