Som der hovedsageligt arbejder med pensions- og forsikringsydelser samt banktjenester. Virksomheden er kendt for at være pålidelig, og for at gøre det let for deres medlemmer at forstå de finansielle aspekter af pensioner, forsikringer og bankprodukter.

Pensams pensions- og forsikringsydelser

Pensam tilbyder en lang række af både pensions- og forsikringsydelser. På pensionssiden giver Pensam adgang til både arbejdsmarkedspension og privatpension. Pensam understøtter medlemmer med fordelagtige vilkår, gode rådgivningstjenester og konkurrencedygtige priser på pensionsindbetalinger.

På forsikringssiden anerkender Pensam, at forskellige mennesker har forskellige behov, og tilbyder derfor forskellige forsikringsmuligheder. Disse varierer fra livsforsikringer til fritidsforsikringer, samt tab af erhvervsevneforsikringer. Det betyder, at medlemmerne let kan tilpasse deres forsikring til deres specifikke behov.

Pensams banktjenester

I tilgift til pensions- og forsikringsydelser giver Pensam også adgang til en række banktjenester. Eksempelvis tilbyder Pensam fordelagtige lånemuligheder.

Den mest populære lånemulighed hos Pensam er boliglån med gode renter. Her kan du som medlem låne penge til at købe en bolig eller refinansiere dit nuværende boliglån til en lavere rente.

Andre banktjenester fra Pensam

Pensam tilbyder også en række andre banktjenester, herunder opsparingskonti, hverdagskonti og diverse lånemuligheder. Med Pensams opsparingskonto får du gode muligheder for at spare op til fremtiden, mens Pensams hverdagskonto sikrer dig en nem og bekvem måde at administrere dine daglige finanser på.

Afsluttende tanker om Pensam

Pensam tilbyder et bredt udvalg af ydelser inden for pension, forsikring og banktjenester, der gør det nemt for dig at tage vare på din økonomiske fremtid. Uanset hvad dine behov måtte være, kan Pensam hjælpe dig med at opnå dine mål.