Det var i gymnasietiden og jeg havde lige fået pause mig og mine venner tog ned for at spille basketball, Det var en hård asfaltbane så er det selvfølgelig ikke lige så godt som det vil være på en rigtig basketballbane. 

Men Det var stadig nok til at vi kunne hygge os, mig og mine venner var alle rigtig glade for at spille basket og vi var også ret gode. 

Men der gik altid lidt konkurrence i det når vi spillede præcis den her dag så spillede vi om hvem der skulle give den anden noget mad fra kantinen og vi lavede en lille turnering. Der var dog noget jeg ikke havde tænkt på hvilket var at jeg havde nogle bukser på som ikke havde lynlås i lommerne og jeg havde min telefon i lommen, men som jeg nu var så gik jeg rigtig meget op i at vinde så jeg gik all in. 

Men da jeg bevægede mig lidt for hurtigt så røg min telefon ud af lommen og den gik i stykker. 

Det var meget nederen men jeg spillede alligevel videre så jeg tænkte ikke rigtig over skaderne men da vi så var færdige så kunne jeg godt se at den var gået i stykker, Det var ikke fedt men da jeg kom hjem så besluttede jeg mig for at tage hen til fixphone.dk  som heldigvis kunne reparere den meget hurtigt og nemt. 

Jeg boede også i Helsingør og heldigvis var der en butik på gågaden hvilket gjorde det meget nemmere for mig at få den repareret og komme hjem igen alt i alt så var det måske en dum ide at have løse bukser på men det ved jeg i det mindste til næste gang. skulle jeg nu få ødelagt min telefon igen ved jeg hvem skal tage ind til.