En polterabend er ikke bare en dag med fuld fart over feltet. Det er også en dag, som den kommende brudgom vil huske resten af livet. Derfor handler det om, at de nærmeste venner arrangerer en uforglemmelig dag med gode oplevelser. Men hvad skal man egentligt finde på? Vi giver her 3 gode bud på aktiviteter til en sjov polterabend.

Gokart – fuld fart frem!         

Gokart er en af de discipliner, som alle elsker! De små gokarts er drønsjove og de mange gode baner gør det let at dyste om at blive den hurtigste. Og netop kombinationen af leg og konkurrence er med til at gøre det hele så sjovt!

Dertil hører det sig, at man ikke skal forberede noget. For typisk har gokart stederne alt udstyr klar, så man får dragt på udover sit tøj samt hjelm og handsker. ’

En anden god ting ved at vælge at køre gokart er, at der både findes udendørs baner og lukkede baner i en hal. Derfor kan i planlægge ud fra vejrudsigten og vælge den helt rette løsning.            

Vi kan anbefale at køre gokart i Odense, og få en dag med masser af fart på! Husk dog at man ikke må være fuld når man kører, hvorfor det kan være en god idé at lægge eventet ind tidligere på dagen.

Paintball – av for hulan!

Paintball er endnu en af den slags arrangementer, som de fleste gutter elsker! For selvom det kan gøre av at blive ramt, så er det hylemorsomt at skyde og erobre flag og områder på en god paintballbane. Dysten foregår typisk i hold, hvilket gør det hele sjovere og mere taktisk.

Paintball kan ligesom gokart foregå både inde og ude, om end de fleste baner er udendørs. Dermed kan aktiviteten foregå uanset vejret.

Lær at lave lækkerier – af den salgs til halsen

Mange grupper udnytter den mere og mere populære mulighed for at tage ud og f.eks. besøge en gin-bar eller tilsvarende, hvor man kan lære at lave gode cocktails i bedste Tom Cruise stil! Det er både lidt mere eksklusivt, da man smager på en masse dyre sager, plus man lærer at ryste gode drinks sammen! Og nå ja, så skader det jo heller ikke, at promillen får en tur mod den sjove del af festbarometret.