Skal du have hjælp til forhandling af køretøj i udlandet? Så frygt ej, der sidder nemlig eksperter her hos Motorkomapgniet klar til at hjælpe dig med import af biler, fra start til slut. Så er det ikke nødvendigt at du selv er ekspert i biler, ekspert i importet af køretøjer og alt hvad det kræver for at du kan få din nye drømmebil med til Danmark og få den registreret på danske nummerplader. 

Kan det forudsiges, hvad det vil koste at importere en bil til Danmark? 

Desværre er det ikke helt nemt at forudsige hvilke udgifter du vil have ved at importere en bil fra udlandet til Danmark og få den registreret med danske nummerplader. Der findes priser på hjælp til forhandling, hjemtransport, dansk syn, toldsyn og værdisættelse.

Der hvor det halter lidt med at forudse hvad det vil have af udgifter for dig at importere en bil til Danmark er, at prisen for en registreringsafgift er meget varierende og har mange faktorer der betyder noget for den endelige pris. Før at du kan få lov at købe danske nummerplader, skal registreringsafgiften være betalt. 

Lad de professionelle hjælpe dig undervejs med forhandling af køretøj i udlandet

Er du i tvivl om du har råd til at importere drømmebilen fra udlandet til Danmark, så kan du allerede på dagen få hjælp til at udregne den registreringsafgift som der vil komme på bilen. Motorkompagniet er et af de steder, hvor du får hjælp til udregning af den endelige registreringsafgift og sørger for at alle oplysninger bliver registreret hos motorstyrelsen.

Så har du den umiddelbare pris for din bil, du kan kombinere med øvrige udgifter til transport, syn med videre. Måske er det slet ikke så dyrt som du havde forudset at få drømmebilen med hjem til garagen. 

Vær opmærksom på moms og told, når du køber bil i udlandet 

Der kan være told og moms der skal betales når du kommer til Danmark med en udenlandsk bil. Hvis bilen er momsdød, altså hvor momsen allerede er betalt af sælger, så er det med stor sandsynlighed ikke noget du skal koncentrere dig om.

Såfremt at bilen er mere end 6 år gammel og har kørt mere end 6000 kilometer, samtidig med at den er registreret i et europæisk land hvor der allerede er betalt moms, så slipper du for at betale både told og moms når bilen kommer til Danmark.