Er din bil blevet skadet og leder du efter et skadecenter, men er du i tvivl om du selv kan vælge, hvilket skadecenter det skal være? Læs med her og find ud af, hvilke rettigheder du har når det kommer til valg af skadecenter.

Kan jeg selv vælge skadecenter?

Kan jeg selv vælge, hvilket skadecenter jeg vil vælge, hvis jeg har fået en skade på min bil? Det korte svar er ja, du kan helt selv vælge hvem du kontakter når uheldet er ude og du trænger til hjælp med din bil. Du kan derfor vælge det skadecenter, som du føler dig tryg ved, og som du mener, er de rigtige til, at få din bil tilbage i sin oprindelige stand.

Forsikringen

Når du ringer til din forsikring, vil de have en mening om, hvem du skal tage kontakt til, hvis du skulle være så uheldig at få en skade på din bil, men i sidste ende kan du helt selv bestemme, hvor du vælger at køre hen med din bil. Din forsikring vil dække uheldet lige meget, hvilket skadecenter du vælger.

Find nogle specialister 

Når du leder efter skadecenter, er det altid en god ide, at finde et center, som er specialister i den bil du har. De vil arbejde på at få bilen tilbage i den originale stil og vælger du et skadecenter, hvor du stoler på medarbejderne, vil du have nemmere ved at efterlade din bil, hvis der skal laves noget, som tager længere tid.

Få stillet en lånebil til rådighed

Det er altid en god ide at tjekke om skadecenteret kan stille en lånebil til rådighed for dig i den periode bilen bliver repareret. På den måde er du ikke begrænset på flere forskellige punkter, men du kan stadig komme rundt lige så godt, som du kunne før uheldet. 

Autocentralen – dit skadecenter i Syd- og Sønderjylland 

Autocentralen har mange forskellige skadecentre rundt omkring i Syd- og Sønderjylland, du kan derfor være helt sikker på, at du altid kan finde et skadecenter tæt på dig, som specialiserer sig i den bil du har. Du kan læse meget mere om deres skadecentre her og hvem Autocentralen er. De står altid klar til at tage en snak med dig om, hvad der er sket med din bil.